Букмекери пророкують Джамалі перше місце в другому півфіналі Євробачення

Букмекери пророкують Джамалі перше місце в другому півфіналі Євробачення

Гравці найбільше вірять в перемогу України і Австралії в другому півфіналі.

Ставки гравців букмекерських компаній пророкують перше місце серед учасників другого півфіналу українській співачці Джамалі, яка представить на суд глядачів і журі глибоку композицію «1944» про депортацію кримських татар.
«Гравці найбільше вірять в перемогу України і Австралії в другому півфіналі. Україна, до того ж, на другому місці після фаворита Росії, претендує на перемогу в фіналі в суботу», - повідомив представник компанії Unibet Юнас Нільссон.
У четвер, 12 травня, в Стокгольмі пройде другий півфінал Євробачення.
Увечері на сцені співатимуть учасники з Латвії, Польщі, Швейцарії, Ізраїлю, Білорусі, Сербії, Ірландії, колишньої Югославської Республіки Македонії, Литви, Австралії, Словенії, Болгарії, Данії, України, Норвегії, Грузії, Албанії та Бельгії.
З них продовжити боротьбу у фіналі зможуть тільки 10 конкурсантів.
Букмекерські компанії Unibet і Ladbrokes роблять ставки на наступних фіналістів: Україна, Австралія, Сербія, Болгарія, Латвія, Бельгія, Ізраїль, Польща і Норвегія.
Також передбачається, що боротьба за десяту позицію може розгорнуться між Литвою, Словенією, Данією, Грузією та Білоруссю.
Нагадаємо, що перший півфінал конкурсу відбувся 10 травня, визначились перші фіналісти Євробачення-2016. Другий півфінал – 12 травня, а фінал – у суботу, 14 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: