Через масове отруєння дітей у Бердянську відсторонили двох чиновників

Через масове отруєння дітей у Бердянську відсторонили двох чиновників
Рішення було прийнято у зв’язку із масовим отруєнням дітей

Були відсторонені два чиновники у Дніпрі, які дозволили відпочинок дітей у санаторії в Бердянську

Мер Дніпра Борис Філатов відсторонив від виконання обов’язків директора департаменту соцзахисту Людмилу Козловську і начальника управління по роботі з учасниками АТО Сергія Звірко. Про це очільник міста повідомив у Facebook.

За його словами, таке рішення було прийнято у зв’язку із масовим отруєнням дітей у дитячому закладі санаторного типу в Бердянську.

«Їх (відсторонених чиновників – ред.) подальша доля буде визначена найближчим часом. А якщо вже зовсім по-простому, то відправити дітей в табір, не переконавшись особисто куди вони їдуть, це скотство», - написав мер.

Філатов також додав про підписання розпорядження щодо заборони чиновникам з'являтися в громадських місцях в нетверезому стані та мати неохайний зовнішній вигляд. Мер пригрозив звільняти чиновників, які порушать це розпорядження.

Зазначимо, що у Бердянську до медиків звернулися з отруєнням 30 дітей із санаторію «Лазурний». При цьому, за словами директора департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Вікторії Клименко, санаторій, де отруїлися діти, працював незаконно.

Напередодні в соцмережах з'явилися повідомлення про те, що в санаторії в Бердянську відпочивають діти учасників АТО (близько 250 чоловік), майже всі захворіли на невідому інфекцію.

На відпочину перебували діти з Дніпра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: