Через ревнощі молодик заколов свою співмешканку на Донеччині

Через ревнощі молодик заколов свою співмешканку на Донеччині

Спочатку чоловік вдарив жінку в обличчя, а потім схопив кухонний ніж та почав наносити поранення

28-річний мешканець села Андріївки на Донеччині завдав більше десяти смертельних ударів своїй співмешканці, від чого вона померла на місці. Правоохоронці затримали зловмисника у момент, коли він планував втечу, повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

За її даними, повідомлення про злочин надійшло на спецлінію 102 близько 23.00 від пенсіонерки, яка розповіла, що її онук скоїв вбивство.

Група реагування патрульної поліції негайно прибула за вказаною адресою. На місці події знаходився чоловік, який сказав, що він щойно зайшов в будинок та вперше бачить вбиту жінку.

Його було затримано поліцейськими до з’ясування всіх обставин злочину. На місце також прибула слідчо-оперативна група та експерти.

Поліцейські встановили, що чоловік був співмешканцем 27-річної потерпілої. Минулого вечора вони разом вживали спиртні напої. Через ревнощі між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. Спочатку чоловік вдарив жінку в обличчя, а потім схопив кухонний ніж та почав наносити поранення. Вони виявилися несумісними з життям.

Після цього зловмисник прийшов до своєї бабусі, яка мешкає неподалік, та зізнався у вчиненому. Пенсіонерка порадила онукові здатися до поліції, а замість цього він спланував, як приховати свою вину. Чоловік повернувся на місце злочину та почав знищувати всі сліди. Однак в результаті слідчо-оперативних заходів його причетність до скоєння злочину була доведена.

Правоохоронці вилучили речові докази та знаряддя вбивства – ніж.

Відомості за фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: