Черговий фейк російської пропаганди: на футболці соліста Rammstein намалювали Путіна

Черговий фейк російської пропаганди: на футболці соліста Rammstein намалювали Путіна
Bild

Ліндеман каже, що цитата, яку йому приписали російські журналісти, повністю вигадана

Лідер німецької групи Rammstein Тіль Ліндеман стверджує, що фотографії в російських ЗМІ, на яких він у футболці із зображенням Володимира Путіна, змінені в графічному редакторі, а цитата, яку йому приписали російські журналісти, повністю вигадана, пишет «Радіо Свобода».

Російське агентство «Спутник» та інші російські ЗМІ 28 червня опублікували фото Линдемана в футболці з Путіним і з телефоном, на якому вигравірувано профіль російського президента. У повідомленні говориться, що перед виступом в Москві на фестивалі «Максидром» 19 червня соліст Rammstein заявив про підтримку Путіна, який «є сильним лідером, а не маріонеткою». Агентство також цитувало слова Линдемана про те, що він «вважає несправедливими нападки на Росію».

eb7u

222

У четвер в інтерв'ю німецькому виданню Bild офіційні представники Тіля Линдемана заявили, що опублікована «Спутником» фотографія дійсно була зроблена в Москві, проте зображення Путіна було поміщене на футболку музиканта пізніше, за допомогою графічного редактора. Насправді на футболці Линдемана зображений череп. За словами офіційних представників музиканта, цю футболку йому подарувала колишня подруга.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: