Черновецький заперечує затримання сина і судитиметься з поліцією Барселони

Черновецький заперечує затримання сина і судитиметься з поліцією Барселони

Леонід Черновецький упевнений, що сьогодні до вечора поліція принесе його синові вибачення

Колишній мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що його син Степан не затриманий в Іспанії і знаходиться у себе вдома в Барселоні. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
«Сьогодні вранці дізнався з преси новину, що мого сина нібито затримали в Іспанії за підозрою у відмиванні грошей! Жахлива новина, роздута іспанськими журналістами! Але я відповідально заявляю, що мій син ніколи не займався ніякими справами, які навіть межують зі злочинами! Йому це було не потрібно, оскільки на його рахунках достатньо грошей, які він чесно заробив при продажу банку в Україні! Він чесна людина! І виключно законослухняний! Мій син не затриманий!», - запевнив екс-мер Києва.
Він стверджує, що Степан «знаходиться у себе вдома в Барселоні, і в даний час відповідає на питання поліції про обставини, пов'язані з якоюсь людиною».
Леонід Черновецький упевнений, що сьогодні до вечора поліція принесе його синові вибачення.
«Але оскільки про нього поліція офіційно заявила в пресу, моя сім'я це так просто їм не залишить! Ми висунемо поліції Барселони серйозні позовні заяви, за повідомлення, що ганьблять мого сина», - заявив екс-мер.
Нагадаємо, іспанські ЗМІ повідомили, що сина Черновецького затримали в Іспанії за відмивання грошей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: