Чоловік Венедіктової «забув» задекларувати діамантовий годинник Hublot за півтора мільйона гривень

Чоловік Венедіктової «забув» задекларувати діамантовий годинник Hublot за півтора мільйона гривень

Денис Колесник носить розкішний годинник Hublot

Заступник начальника департаменту кіберполіції Денис Колесник не вніс коштовний годинник до жодної декларації за останніх три роки

Чоловік нещодавно призначеної генпрокурорки Ірини Венедіктової Денис Колесник на сьогоднішній день займає пост заступника начальника департаменту кіберполіції Національної поліції України. Днями на сайті НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції) з'явилася декларація Колесника за 2019 рік.

Згідно з документом, Колесник не володіє жодним об'єктом нерухомості, весь фонд родини записаний на дружину або дітей (пара виховує доньку Аделіну і сина Данила). У Ірини Венедіктової у власності є офіс (150 кв.м.) та паркомісце в Харкові. Власниками будинку і 15-ти соток землі в місті Високий (Харківська область) значаться діти, а батьки там тільки прописані.

Автомобіля у власності Колесника теж немає, у родині водить дружина і на неї зареєстровано кросовер Porsche Cayenne (2013 року випуску), на момент покупки машина коштувала 867 311 гривень.

А що стосується зарплати, то за минулий рік в кіберполіції Колесник отримав 312 737 гривень.

Графа «цінне рухоме майно», де декларують речі, вартість яких перевищує 100 прожиткових мінімумів, встановленого для працездатних осіб на 1 січня звітного року (в 2019 році - 1 921 грн) - і у Ірини, і у Дениса порожня. Тут вписують зазвичай ювелірні прикраси, хутряні вироби, предмети мистецтва, антикваріат. Зазначимо, що у деклараціях за 2017 і 2018 роки також значаться прочерки.

А тим часом самого Колесника зафіксували із коштовним швейцарським годинником Hublot на руці. Аксесуар класу люкс у кіберполіцейського журналісти помітили на відеоролику Нацполіціі за минулий рік, де він розповідає про черговий розкритий злочин департаментом.

Любителі і знавці годинників відразу ж розпізнали найвідомішу модель Classic fusion tourbillion night out, виконану в чорному кольорі, пише Страна.

Годинники з круглим корпусом із кераміки та водонепроникністю до 30 метрів. Сапфірове скло з покриттям «антивідблиск» встановлено на передній стороні годинного корпусу. Циферблат чорного кольору із 10 білими багетними діамантами, загальною вагою 0.36 карат. Модель оснащена мануфактурним швейцарським механізмом з ручним заводом. Поставляється на ремінці з каучуку та шкіри з вставкою із нержавіючої сталі. Модель випускається обмеженою серією 30 екземплярів, як тільки надійде замовлення.

На офіційному сайті Hublot ця модель вже не представлена, але онлайн-магазини, які продають оригінали, пропонують їх придбати за $54 280 або близько 1,5 млн. грн. за курсом НБУ на 24 квітня 2020 року.

11_02

Годинники Hublot Classic fusion tourbillion night out, фото: yourwatch.com

Є в цьому годиннику і турбійон - це додаток до основного механізму, який покликаний компенсувати вплив гравітації Землі на точність ходу годинника.

Цікаво, що ця модель була представлена в 2014 році, як «вишуканий вечірній годинник». Компанія рекламувала їх, як найкращий подарунок для важливих подій і свят, будь то Новий рік або весілля. Чорний колір, за словами виробника, символізує в них простоту і класичну елегантність, а саме цей годинник - ідеальний компаньйон для смокінга, метелика, запонок і лакованого взуття.

Відзначимо, що такий дорогий годинник Колесник повинен був вказати в своїй декларації за минулі роки. Якщо ж він його придбав (або йому його подарували) в цьому році, то він повинен був також відобразити це на сайті НАЗК. Єдиний варіант, при якому він міг не відображати факт набуття цього годинника в електронній декларації - якщо в 2020-му році йому їх подарувала дружина. Подарунки від членів сім'ї не потрібно декларувати, як істотну зміну матеріального становища.

Нагадаємо, що Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова за останній рік змінила кілька високих посад у державних органах, майже паралельно з нею на підвищення пішли її чоловік та брат.

До слова, раніше ексгенпрокурор Рябошапка назвав Венедіктову «найгіршим вибором» Зеленського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: