Чубаров припустив, чому Путін досі не відпустив Сенцова

Чубаров припустив, чому Путін досі не відпустив Сенцова
Олег Сенцов

Голова Меджлісу вважає, що «бандит Путін буде прислуховуватися до аргументів бандита Путіна»

Президент РФ Володимир Путін не піде на поступки щодо політв’язнів, якщо він не матиме власної злочинної вигоди.

Про це заявив в ефірі «5 каналу» голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Бандит Путін у питанні щодо обміну заручників чи політв'язнів буде прислуховуватися до аргументів бандита Путіна. Інших – ні. Те, що сталося з Ахтемом Чийгозом і з Ільмі Умеровим, їхні звільнення, як ми потім з'ясували, це був обмін на двох громадян Росії – злочинців, які були затримані спецслужбами Туреччини. Вони мали понести дуже жорстке покарання за вбивство людей. Вони були засуджені за те, що вбивали чеченських людей, які чинили спротив», - сказав Чубаров.

Він підкреслив, що «поки у Путіна не зійдеться те, що хоче бандит Путін, якась обмінна схема, він нікого не відпустить». «Або це мають бути такі поступки, що вони просто можуть бути неможливими», - підкреслив Чубаров.

Щодо питання звільнення Олега Сенцова, він допустив, що Путін не звільняє політв’язня, бо «ще не знайшов ту сферу, де він має торгуватися».

Нагадаємо, російський омбудсмен Тетяна Москалькова заявила, що український омбудсмен Людмила Денісова не може одна зустрітися з українським режисером Олегом Сенцовим через особливості російського законодавства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: