Москалькова пояснила, чому Денісову не допустять до Сенцова без сторонніх

Москалькова пояснила, чому Денісову не допустять до Сенцова без сторонніх

Тетяна Москалькова

За словами російського омбудмена, вона направила органам влади своє звернення

Український омбудсмен Людмила Денісова не може одна зустрітися з українським режисером Олегом Сенцовим через особливості російського законодавства.

Про це під час брифінгу біля Лук'янівського СІЗО у Києві у вівторок, 26 червня, заявила російський омбудсмен Тетяна Москалькова.

Москалькова повідомила, що російське законодавство не дозволяє іноземному громадянинові відвідувати громадянина іншої країни (РФ вважає Сенцова своїм громадянином - ред.).

«Вона громадянка України (Денісова - ред.), Сенцов громадянин Росії... Будемо виходити з того, що він громадянин РФ... Це людина з двома громадянствами за фактом. У нього в документах є паспорт РФ, і він за нього розписувався. Копія паспорта у мене є», - заявила російський омбудсмен.

За словами Москалькової, вона направила російським органам влади своє звернення з проханням допустити Денісову до Сенцова разом з нею. 

Нагадаємо, 26 червня уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова прибула до Києва, де зустрілася з моряками арештованого керченського судна «Норд».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: