Ціни на бензин продовжують зростання: середні ціни 28 вересня

Ціни на бензин продовжують зростання: середні ціни 28 вересня

Літр бензину категорії А-95 у середньому коштує 26,44 грн

Протягом останньої доби, 27 вересня, на українських АЗС на півгривні подорожчав бензин. Ціни на дизельне паливо та автогаз залишаються стабільно високими.

Літр бензину категорії А-95 у середньому по Україні сьогодні, 28 вересня, коштує 26,44 грн. Залежно від заправок ціна на це пальне коливається від 24,89 грн до 27,99 грн.

Літр дизельного палива обійдеться водіям у середньому в 23,39 грн. 

Газ для автомобілів коштує в середньому 13,42 грн. Максимальна вартість в мережах АЗС - 13,94 грн. В Україні нині відчувається дефіцит автогазу. Експерти обіцяли відчутне зниження цін у другій половині вересня. 

Як повідомлялося, Антимонопольний комітет в ході моніторингу ринків світлих нафтопродуктів з початку вересня зафіксував зростання цін у роздрібній мережі. Середні ціни на бензин марки А-95 в цілому зросли більш як на 5%, аналогічна ситуація спостерігається із дизпальним.

АМКУ направив запити про надання інформації до державних відомств, а також суб’єктів господарювання, рівень роздрібних цін яких є найвищим - щодо отримання інформації та пояснень причин підвищення роздрібних цін на бензин та дизельне паливо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: