Цього тижня нардепи розглянуть держбюджет-2018 та блок аграрних питань

Цього тижня нардепи розглянуть держбюджет-2018 та блок аграрних питань

У Раді планують ратифікувати угоду із Міжнародним банком реконструкції та розвитку

Верховна Рада розгляне проект державного бюджету на 2018-й рік, у порядку денному також аграрний блок та низка питань про транспорт. Про це йдеться у плані роботи парламенту на 14-17 листопада, опублікованому на сайті Верховної Ради.

У вівторок депутати спочатку розглянуть питання аграрної політики, потім спробують включити до порядку денного сесії кілька питань (зокрема щодо санкцій проти ухильників від аліментів). Потім планують перейти до питань державного бюджету України на 2018 рік. Окрім того, вирішать, чи оголошувати 25 грудня вихідним у зв'язку із католицьким Різдвом. Також у плані роботи законопроект про особливості надання психіатричної допомоги. Наприкінці дня спробують перейменувати низку населених пунктів.

Пленарна середа традиційно почнеться з ратифікацій - зокрема, із Міжнародним банком реконструкції та розвитку. У плані роботи - кілька проектів постанов, серед них - про присудження премії ВР найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень у 2016 та 2017 році. У другій половині дня відбудуться парламентські слухання на тему «Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації».

Зміни до Митного кодексу щодо примусового виконання постанови органу доходів і зборів або суду про накладення штрафу розглянуть у четвер 16 листопада. Також запланували блок питань щодо транспорту. Окрім того, у порядку денному проект закону стосовно забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків під час проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

П'ятниця - це «Година запитань до уряду» та два законопроекти у першому читанні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: