ЦВК закликала кандидатів в президенти не порушувати закон у «день тиші»

ЦВК закликала кандидатів в президенти не порушувати закон у «день тиші»

Центральна виборча комісія пообіцяла «стояти на захисті кожного голосу і рішуче припиняти будь-які маніпуляції та провокації»

У ЦВК просять кандидатів у президенти «відчувати свою відповідальність перед виборцями»

У Центральній виборчій комісії нагадали, що 30 березня наступає «день тиші», коли забороняються будь-які агітаційні заходи і розміщення рекламних матеріалів.

У Центрвиборчкомі звернулися до кандидатів на пост президента з проханням не допускати порушень і діяти в межах чинного законодавства. «Кожен з вас повинен відчувати свою відповідальність перед виборцями, які йому довіряють. Які б різні ви не були, але ведення виборчої кампанії має проходити законно», - говориться у зверненні, яке розповсюдила прес-служба ЦВК.

Підкреслюється, що Центральна виборча комісія «буде стояти на захисті кожного голосу і рішуче припиняти будь-які маніпуляції та провокації».

«Робота комісії організована за високими європейськими стандартами, і ми маємо намір зберегти та примножити цю тенденцію. Жодного втручання в роботу Центральної виборчої комісії не буде. Недопустимим має стати і тиск на членів окружних та дільничних виборчих комісій. Вони всі повинні чесно виконати свою роботу», - заявили в ЦВК.

Як повідомлялось, станом на ранок 29 березня поліція заступила на охорону майже третини виборчих дільниць, на які вже завезені бюлетені. 

 До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: