ЦВК зареєструвала вже 313 міжнародних спостерігачів на виборах до Ради

ЦВК зареєструвала вже 313 міжнародних спостерігачів на виборах до Ради

ЦВК, зокрема, зареєструвала 19 спостерігачів від Світового конґресу українців та 13 – від Українського конґресового комітету Америки

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 32 офіційних міжнародних спостерігачів на позачергових виборах народних депутатів України.

Про це повідомляється на сторінці ЦВК у Facebook.

«Розглянувши відповідні звернення, Комісія у режимі засідання зареєструвала 32 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року«, - ідеться у повдіомленні.

ЦВК, зокрема, зареєструвала 19 спостерігачів від Світового конґресу українців та 13 – від Українського конґресового комітету Америки.

Таким чином, станом на 2 липня ЦВК зареєстровано 313 офіційних спостерігачів на позачергових парламентських виборах: від однієї іноземної держави – 5 офіційних спостерігачів, від 9 міжнародних організацій – 308 офіційних спостерігачів.

До слова, під час свого засідання Центральна виборча комісія зареєструвала колишнього депутата від Партії регіонів і ексглаву Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Клюєва кандидатом на вибори в Раду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: