На Буковині за минулу добу від коронавірусу померли четверо людей

На Буковині за минулу добу від коронавірусу померли четверо людей
Загальна кількість зафіксованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині - 57

Серед померлих троє чоловіків і одна жінка віком від 58 до 77 років

У Чернівецькій області протягом минулої доби від коронавірусу померли четверо людей. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної державної адміністрації, пише місцеве видання МБ.

Зазначається, що серед померлих троє чоловіків і одна жінка. Всі вони були віком від 58 до 77 років.

«Зокрема, в обласній клінічній лікарні помер 74-річний чоловік, який тривалий час перебував в реанімації на апараті штучної вентиляції легенів. У нього було важке серцеве захворювання. Також у міській лікарні №1 помер 71-річний чоловік з ішемічною хворобою серця. Разом з тим, у Чернівцях помер 58-річний чернівчанин, а в Новоселицькій ЦРЛ померла жінка 77 років», - йдеться у повідомленні.

Загальна кількість зафіксованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині - 57.

Як повідомлялося, минулої доби на Буковині вперше одужали більше людей, ніж інфікувалися: коронавірус підтвердили у 37 людей. Водночас 42 пацієнти одужали від Covid-19.

Зазначимо, що у лікарнях Чернівців закінчилися місця для хворих на коронавірус.

Нещодавно на Буковині помер настоятель Храму Святого Архистратига Михаїла УПЦ МП. Батюшка Леонід ще на Великдень проводив Богослужіння у храмі, а вже 24 квітня був госпіталізований до Чернівецької обласної клінічної лікарні з підозрою на коронавірус.

В Україні станом на 6 травня 13 184 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 327 летальних, 2 097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: