Данія планує тримати іноземних злочинців на віддаленому острові

Данія планує тримати іноземних злочинців на віддаленому острові

Раніше острів Ліндхольм використовували для дослідження вірусів, таких як коров'ячий сказ та чума свиней

Іноземних злочинців, засуджених до депортації з Данії, в майбутньому висилатимуть на віддалений острів Ліндхольм. Таке рішення є наслідком компромісу між урядом країни та антиімміграційною Данською народною партією у питанні бюджету країни на 2019 рік.

Про це пише The Telegraph.

«Іноземним злочинцям немає причин бути в Данії. Поки ми не можемо позбутися їх, ми переведемо їх на острів Ліндхольм, де вони будуть зобов'язані залишатися в новому центрі депортації. Там буде поліція цілодобово», - заявив представник Данської народної партії.

На Ліндхольмі утримуватимуть шукачів притулку, чиї заявки були відхилені і які були засуджені за злочини, а також іноземних громадян, які не мають дозволу на перебування, але не можуть бути депортовані з юридичних причин.

Наприклад, деякі з тих, кого мають утримувати на об'єкті, є особами без громадянства, інші - з країн, які не мають угоди про реадмісію з Данією.

Зазначається, що громадськість не має доступу до Ліндхольмa, який використовували для дослідження вірусів, таких як коров'ячий сказ та чума свиней. Цей дослідницький центр переїде до Копенгагена.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: