День Державного прапора в зоні АТО минув відносно покійно - штаб

День Державного прапора в зоні АТО минув відносно покійно - штаб
Українські військовослужбовці

З опівночі зафіксовано чотири випадки порушення перемир’я

День Державного прапора України у районі проведення АТО пройшов відносно спокійно.

З опівночі зафіксовано чотири випадки порушення перемир’я. В основному, ці обстріли були не прицільні і носили провокативний характер. 

Про це йдеться у звіті прес-центру штабу АТО.

На луганському напрямку бойовики двічі відкривали вогонь з гранатометів і стрілецької зброї по опорних пунктах ЗСУ неподалік Кримського. А близько 13 години противник випустив дві міни калібру 120 та 82 міліметри у районі Новоолександрівки. 

На донецькому напрямку ворог бив із великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях в районі Авдіївської промзони. 

«Майже на усі збройні провокації сили АТО відповідали прицільним вогнем, тож вогневе протистояння було нетривалим. І хоча цей святковий день не став повністю спокійним, в усіх прифронтових містах і селищах пройшли урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України», - резюмували у штабі АТО.

Як повідомляв «Главком», у вівторок, 22 серпня, увечері президент України провів телефонну розмову з керівниками держав «нормандського формату»: президентом Франції, федеральним канцлером Німеччини та президентом Росії.  

Сторони висловили рішучу підтримку запланованого на 23 серпня ц.р. рішення Тристоронньої контактної групи оголосити режим припинення вогнюз нагоди початку навчального року.

Сьогодні Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на сході України домовилася про припинення вогню на Донбасі з 25 серпня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: