День Незалежності: столична поліція вже почала працювати у посиленому режимі

День Незалежності: столична поліція вже почала працювати у посиленому режимі

Відсьогодні всіх правоохоронців головного управління Нацполіції в Києві переведено на посилений варіант несення служби

Столична поліція перевела всіх співробітників на посилений режим роботи вже з сьогоднішнього дня. Про це на брифінгу заявив голова столичної поліції Андрій Крищенко.

«Відсьогодні всіх правоохоронців головного управління Нацполіції в Києві переведено на посилений варіант несення служби. Це посилені наряди, посилені слідчо-оперативні групи, посилення несення служби і в районних управліннях. 5 тисяч правоохоронців буде задіяно на 24 серпня, тому що тоді відбуватимуться найбільш масштабні заходи», - сказав Крищенко.

В середу, коли Україна святкуватиме День Незалежності, громадський порядок охоронятимуть близько 5 тис. правоохоронців. Це будуть і співробітники поліції, і бійці Нацгвардії. Він також уточнив, що в центрі Києва буде значно посилено заходи безпеки.

Андрій Крищенко зауважив, що у всіх містах України, де відбуватимуться масштабні святкування, заходи безпеки будуть такими самими, як і в Києві. «У містах, у яких проводитимуться такі ж масові заходи, я думаю, буде аналогічно. Не можу сказати, що конкретно робитимуть – це справа керівників тих управлінь поліції, де це відбуватиметься, але аналогічні заходи практично у всіх великих містах України проводитимуться», – запевнив Крищенко.

У День Незалежності святкуватимуть кілька днів, складено докладну програму заходів. Зокрема, на Майдані Незалежності відбудеться військовий парад. Через підготовку до параду міська влада Києва перекриває вулиці в центральній частині міста.

У столиці під час урочистостей, присвячених Дню Незалежності України, порядок охоронятимуть 6 тисяч. поліцейських.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: