День Сімферополя відсвяткують з піснями на тему «Крим – Росія. Назавжди»

День Сімферополя відсвяткують з піснями на тему «Крим – Росія. Назавжди»
Святкування Дня Сімферополя

У суботу та неділю 3 і 4 червня, в рамках святкування Дня Сімферополя, на жителів окупованого Росією міста чекає низка святкових заходів для дорослих та дітей.

У суботу, як повідомляють організатори, в парку ім. Треньова будуть виставки малюнків, кімнатних квітів та декоративних рослин, майстер-класи для дітей і молоді з малювання та графіки, а також танцювально-розважальна програма «Сімферопольське ретро».

У Дитячому парку Сімферополя пройдуть виставки, концерти, благодійний ярмарок дитячих виробів, змагання з авіамодельного спорту.

На площі Леніна о 10:30 відбудеться фестиваль «Традиційні бойові мистецтва для здоров'я нації», потім на площі пройдуть концерти для дітей і дорослих, в тому числі заплановано виступ естрадно-духового оркестру «Сімферопольський джаз».

Також повідомляється, що на площі Леніна виступлять учасники музичного проекту сучасної патріотичної пісні «Крим – Росія. Назавжди». У парку Гагаріна пройдуть міські змагання «II Сімферопольська регата», а о 18:00 на перехресті вулиць Пушкіна і Горького відбудеться турнір «Богатир Криму».

Святкові заходи присвячені 233-річчю Сімферополя.

Нагадаємо, що Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Як повідомлялося, на сьогодні загальна чисельність угруповань російських збройних сил в окупованому Криму становить приблизно 60 тисяч осіб, а в перспективі їх чисельність на півострові може вирости до 100-120 тисяч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: