День в АТО: 10 обстрілів, троє поранених українських захисників

День в АТО: 10 обстрілів, троє поранених українських захисників
Українські захисники на Донбасі

Найбільше випадків порушення тиші з боку бойовиків зафіксовано на донецькому напрямку

Сьогоднішній день у зоні проведення АТО характеризується невеликою кількістю обстрілів українських позицій з боку незаконних збройних формувань. Водночас, ворожі вогневі провокації призвели до поранень наших бійців та в чергове підтвердили, що противник не дотримується будь-яких домовленостей. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, найбільше випадків порушення тиші зафіксовано на донецькому напрямку. «Близько першої ночі бойовики з гранатометів та стрілецької зброї били по наших опорних пунктах на шахті Бутівка. Майже о 2-й ночі, застосовуючи теж саме озброєння, бандформування обстріляли українські позиції в районі Авдіївки. Внаслідок цього обстрілу один наш військовий отримав кульове поранення. Також, близько 13 години, опорні пункти під Авдіївкою ворог накривав з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів, стрілецької зброї. Крім того, об 11-й годині бойовики випустили 5 мін калібру 82 міліметри по українських захисниках у Пісках. В результаті цього обстрілу осколкові поранення отримали ще двоє військовослужбовців сил АТО», - йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї і гранатометів опинились селища Кримське та Донець. 

«Загалом з початку доби противник 10 разів порушив перемир’я, 3 наших військових отримали поранення. Сили АТО 5 рази відкривали вогонь у відповідь», - інформують у штабі АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: