Депутат Лабазюк попросив вибачення у співробітників «Альфи»

Депутат Лабазюк попросив вибачення у співробітників «Альфи»
Сергій Лабазюк

Нардеп Лабазюк прокоментував сутички під час обшуків

Народний депутат Сергій Лабазюк наголошує на проведенні об’єктивного розслідування подій, що сталися 12 грудня у місті Волочиськ, і шкодує, що не зміг запобігти сутичкам під час обшуків. Через інцидент він просить вибачення у співробітників «Альфи». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Як народний депутат завжди стою на позиції захисту законності. Тому вважаю, якщо ми хочемо жити в правовій європейській демократичній країні, закон має бути понад усе. Ніхто не має права зловживати владою – ні президент, ні народний депутат, ні правоохоронець», – говорить він.

Як зазначив Сергій Лабазюк, йому прикро, що сутички між працівниками і правоохоронними органами відбулися на території підприємства, акціонером якого він є. «Не хочу нікого ні звинувачувати, ні виправдовувати, – наголосив народний депутат. – Ні я, ні компанія, де працює понад 5 тисяч працівників, не бояться перевірок. Ми відкриті для суспільства і держави».

Народний депутат також вибачився перед бійцями спецпідрозділу «Альфа» за те, що не зміг запобігти інциденту. «Хочу вибачитися перед хлопцями, які чесно виконують свою роботу, які відповідають за мир та спокій у нашій країні», – зауважив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: