Депутат назвав Блок Порошенка «какофонією»

Депутат назвав Блок Порошенка «какофонією»

Матвієнко каже, що в БПП немає єдиного духу і спільної мети

Заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Анатолій Матвієнко визнав, що в БПП немає єдності, фракція не монолітна. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Фракція БПП – це дуже складна машина, вона ніколи не була єдиною. Щоб стояти горою, треба мати єдиний дух. До списків не повинні потрапляти люди з кон’юнктурних міркувань або ті, які просто подобаються. Має бути спільна мета, а коли мета різна і цю какофонію зібрали в один блок – чи то БПП, чи то «Фронт» – він ніколи не буде монолітним», – зазначив Матвієнко.

На його думку, «Народний фронт» дасть БПП фору за монолітністю.

«Він («Народний фронт». – Ред.) був монолітним за рахунок того, що Яценюк тримав їх інтересами своїх прем’єрських можливостей. Вони зараз намагаються триматися купою, бо стоять перед викликом майбутньої політичної перспективи. І правильно роблять, бо разом вони хоч якась сила, а кожен окремо нічого не вартий», – вважає Матвієнко.

Слід зазначити, що Матвієнко – земляк та давній соратник Петра Порошенка, один із найдосвідченіших політиків у президентській фракції. Він був народним депутатом ще першого скликання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: