Депутат склав список російських артистів, яких будуть раді бачити на українському «Євробаченні»

Депутат склав список російських артистів, яких будуть раді бачити на українському «Євробаченні»

Антон Геращенко також нагадав про stop list пропутінських діячів культури: там на сьогодні 83 людини.

Представник "Народного фронту" Антон Геращенко розповів, кого з російських співаків будуть раді бачити на "Євробаченні -2017" у Києві. 

На своїй сторінці у Facebook він озвучив прізвища цих артистів.

Нагадаємо, буквально на наступний день після перемоги Джамали Геращенка закидали питаннями російські журналісти відносно того, чи зможуть приїхати їхні артисти в Україну на фінал «Євробачення».

Нардеп відповів, що зараз Україна, як суверенна держава, стала жертвою путінської агресії. «Ми маємо право на своїй землі встановлювати право, кого з російських артистів пустити на нашу територію, а кого ні. Тому, якщо раптом пропагандистська машина Кремля вирішить надіслати до Києва на Євробачення Чичеріну або Кобзона, то ми їх не пустимо в Україну».

Далі Геращенко згадав stop list для осіб, які становлять загрозу інформаційній безпеці України. Таких  пропутінських діячів там на сьогодні 83 людини.

«Інша справа, якщо пропагандистська машина Кремля не завадить російським громадянам обрати на конкурс Євробачення в Києві Сергія Лазарева, який публічно не визнає окупації Криму, ми його зустрінемо з розпростертими обіймами! Такий самий теплий прийом чекає Андрія Макаревича, Сергія Шнура і сотні інших артистів російської естради, які зберегли свою честь і совість, невважаючи ні на що», - додав Геращенко.

Нагадаємо, вчора перемогу Джамали намагалися оскаржити. На сайті відкритої платформи Change.org з'явилася петиція з вимогою переглянути підсумки конкурсу «Євробачення».  Але в оргкомітеті «Євробачення» відкинули цю ідею як невдалий жарт.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: