Державний адвокат Януковича вивчив більше половини томів справи і сподівається на зустріч із клієнтом

Державний адвокат Януковича вивчив більше половини томів справи і сподівається на зустріч із клієнтом
Максим Герасько

Герасько продовжує сподіватися на зустріч із Януковичем

Державний адвокат екс-президента Віктора Януковича у справі щодо держзради Максим Герасько заявляє, що вже вивчив 37 томів розслідування. Він підкреслив, що не має морального та законного права брати участь в процесі, не дослідивши всю справу. Як відомо, вона налічує 51 том.

«Мною вже підготовлений ряд клопотань, не буду озвучувати їх, я готуюся до справи, однак вважаю недоцільним подавати жодне з цих клопотань, поки не прочитаю справу до кінця», - сказав Герасько.

«Я відкритий, я готовий зустрітися зі своїм підзахисним, якщо у нього буде таке бажання в будь-який час готовий зустрітися. Я постійно роблю кроки назустріч. Коли я читаю матеріали справи, бачу якийсь номер, мого клієнта, в тому числі, - я дивлюся, можна додзвонитися йому», - додав він.

Оболонський районний суд сьогодні продовжив розгляд справи щодо держзради Януковича.

Герасько став другим державним адвокатом екс-президента після Віталія Мешечка. До того захист екс-президента відмовився від участі у справі.

Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 («Державна зрада»), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 («Пособництво в умисні дії, вчинені з метою зміни меж території та державного кордону України») і ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 («Пособництво у веденні агресивної війни») КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: