Держбюджет-2017: Яценюк розповів, скільки грошей потрібно на субсидії

Держбюджет-2017: Яценюк розповів, скільки грошей потрібно на субсидії

В січні ми зможемо оцінити реальний обсяг бюджетного навантаження і таким чином підійти до питання зміни показників Держбюджету - Яценюк

У поточному році в Держбюджеті України на субсидії передбачено 42 млрд грн. Мінімум, який необхідно передбачити на наступний рік - 50 млрд грн. Про це на прес-конференції сказав лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

«Я думаю, що нам доведеться робити коригування у наступному році під час виконання Державного бюджету. Перше ключове навантаження на Державний бюджет буде у січні місяці. У січні, коли необхідно буде платити по субсидіям за грудень. І вже в січні ми зможемо оцінити реальний обсяг бюджетного навантаження і таким чином підійти до питання зміни показників Держбюджету», - зазначив він.

Як повідомлялось, раніше прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що до 9 млн українських родин (із 15 млн, наявних у державі) оформлять найближчим часом субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Він запевнив, що субсидії покриють зростання тарифів, і по факту люди будуть платити навіть менше, ніж торік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: