Держлісагенство спростувало звинувачення одного зі своїх керівників на адресу Ляшка

Держлісагенство спростувало звинувачення одного зі своїх керівників на адресу Ляшка
У Держлісагенстві запевняють, що ЗМІ неправильно трактували висловлювання заступника голови відомства Володимира Бондаря

Державне агентство лісових ресурсів запевняє, що цитати нібито заступника голови відомства Бондаря абсолютно не відповідають дійсності

Державне агентство лісових ресурсів спростовує інформацію про звинувачення заступника голови відомства Володимира Бондаря на адресу нардепа та лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Держлісагенство зазначає, що цілий ряд ЗМІ оприлюднив інформацію з нібито коментарем заступника голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря щодо ветування президентом України Закону про додатковий мораторій на експорт дров і дослідження британської неурядової організації.

«Державне агентство лісових ресурсів України звертає увагу на те, що цитати і висновки з прямим посиланням на нібито слова Володимира Бондаря, абсолютно не відповідають дійсності. У своєму інтерв'ю, на яке посилається ряд сайтів, заступник Голови Держлісагентства не згадував ніяких імен і прізвищ політиків, а також політичних партій», - йдеться в повідомленні.

Відомство також зазначає, що наведені цитати Бондаря є вигадкою і він ніколи не висловлювався таким чином.

Раніше ЗМІ написали, що Володимир Бондар звинуватив Олега Ляшка в отриманні 1 млн доларів за лобіювання законопроекту №5495 про заборону на експорт дров.

Натомість у розміщеному на Youtube відео з коментарем Бондаря телеканалу «Сфера-ТВ.Луцьк», на який посилаються ЗМІ, відсутні будь-які звинувачення Бондаря на адресу Ляшка.

Нагадаємо, напередодні у Ляшка розкритикували Держлісагентство, яке «не бачить» контрабанди деревини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: