Десятки літаків пожежної ескадрильї борються з пожежею в Ізраїлі

Десятки літаків пожежної ескадрильї борються з пожежею в Ізраїлі
Пожежа в районі Хайфи

Пожежні поки не можуть зупинити поширення вогню

Глава уряду Ізраїлю Біньямін Нетаньяху і міністр внутрішньої безпеки Гілад Ердан провели оперативну нараду на базі ВПС у Хацорі, присвячене оцінці роботи пожежної авіації, яка бореться з масштабною пожежею в горах.

В ході прес-конференції за підсумками наради Нетаньяху високо оцінив роботу ескадрильї пожежної авіації, пообіцяв суворо покарати паліїв і подякував за допомогу Йорданії і Єгипту, уряди яких запропонували Ізраїлю пожежні вертольоти і машини.

Міністр внутрішньої безпеки Гілад Ердан повідомив, що в Ізраїль летять також десятки пожежних з США - відповідно до договору про співпрацю між пожежними службами. повідомляє NEWSru.co.il.

Наразі п'ять пожежних бригад гасять лісову пожежу в околицях кібуца Маале а-Хаміша в єрусалимських горах; на місце викликані підкріплення. Слідчі підозрюють, що причиною пожежі стала пляшка із запальною сумішшю, кинута з палестинського села.

Площа пожежі розширюється, в гасінні беруть участь літаки пожежної ескадрильї.

Всі жителі селища Натаф в єрусалимських горах евакуйовані. Тих, хто не встиг виїхати сам, вивозять рятувальними вертольотами. 30 пожежних бригад і 20 літаків борються з вогнем, але поки не можуть зупинити його поширення. Згоріли житловий будинок і ресторан «Мітбах шель Рама», з якого незадовго перед цим евакуювали учасників весільного торжества.

Пожежа в Натафі знята оператором пожежної служби:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: