Детективи НАБУ знайшли у судді в Дніпрі купу готівки

Детективи НАБУ знайшли у судді в Дніпрі купу готівки
Судді з Дніпра загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна

НАБУ під час обшуків у судді в Дніпрі виявило купу готівки

Під час обшуків за місцем проживання затриманого напередодні судді Жовтневого районного суду міста Дніпро правоохоронці виявили понад 54 тис. дол. США, близько 13 тис. євро, та майже 138 тис. грн готівкою, передає прес-служба НАБУ.

«Під час обшуків за місцем проживання судді Жовтневого районного суду міста Дніпро, затриманого вчора детективами НАБУ та співробітниками ДВБ Нацполіції, було виявлено понад 54 тис. дол. США, близько 13 тис. євро, та майже 138 тис грн готівкою», - йдеться у повідомленні бюро у Facebook.

Нагадаємо, 7 жовтня детективи НАБУ викрили суддю Жовтневого районного суду міста Дніпро, який вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 10 тис. дол. (понад 258 тис. грн) за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Дане кримінальне правопорушення кваліфіковане за ч.3 ст.369-2 Кримінального кодексу України («Зловживання впливом»).

«Суддя намагався вплинути на службових осіб слідчого підрозділу одного з відділень поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області щодо вчинення дій, спрямованих на непритягнення особи до кримінальної відповідальності. Служителя Феміди було затримано на місці злочину», - йдеться в повідомленні НАБУ.

Якщо провину судді буде доведено, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: