Дніпро закриває в'їзд для транспорту з інших регіонів

Дніпро закриває в'їзд для транспорту з інших регіонів
Контролювати в'їзд автомобілів будуть патрульна поліція, Національна гвардія і працівники ДСНС

В'їзд до Дніпра буде обмежено з 8 квітня

На час карантину в Україні Дніпро закриває в'їзд для транспорту з інших областей. Про це йдеться в повідомленні міської ради Дніпра.

Повідомляється, що сьогодні спецкомісія з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації прийняла рішення про заборону на в'їзд до Дніпра транзитного транспорту і транспорту, що прибуває з інших регіонів України.

«Виняток лише для тих транспортних засобів, які залучаються до заходів з життєзабезпечення населення, наприклад, доставка продовольчих товарів. Обмеження набирають чинності 8 квітня і будуть діяти до кінця загальнодержавного карантину, запровадженого урядом по всій Україні», - йдеться в повідомленні.

Контролювати в'їзд автомобілів будуть патрульна поліція, Національна гвардія і працівники ДСНС. Вони будуть перевіряти всі транспортні засоби, а також вимірювати температуру тіла у тих, хто в'їжджає до міста. Людей з підвищеною температурою можуть госпіталізувати.

Крім того, прийнято рішення про те, що поліція візьме під охорону 21-шу інфекційну лікарню в Дніпрі.

Як повідомлялося, станом на ранок 7 квітня в Україні зареєстровано 1462 випадки захворювання на COVID-19, з них 104 дитини. У Дніпропетровській області зафіксували 26 випадків коронавірусу. Чотири пацієнти одужали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: