До Генуї неможливо дістатися автомобілем через обвалення мосту

До Генуї неможливо дістатися автомобілем через обвалення мосту

Та автострада дуже важлива, бо вона з’єднує Геную з Францією, а також із містами Турин та Мілан, - повідомив очевидець

У зв’язку з обваленням мосту в італійській Генуї заблокований автомобільний шлях у місто, дістатися з Франції та низки італійських міст можливо лише потягом.

Про це повідомив італієць Давіде Ріцці, який перебував у Генуї в гостях у друзів в момент інциденту.

«Я побачив новину сьогодні вранці, коли був в гостях у друзів у центрі міста. Була дуже сильна гроза з блискавками. Дехто навіть каже, що міст обвалився через удар блискавки. Потім я поїхав на вокзал — усе місто було заблоковане. Через негоду скасували багато потягів. Люди всі налякані, схвильовані. Багато машин швидкої, які їздили туди-сюди», — розповів він.

Ріцці також наголосив, що обвалення мосту перекрило автомобільний шлях до міста.

«Та автострада дуже важлива, бо вона з’єднує Геную з Францією, а також із містами Турин та Мілан. Тож тепер дістатися звідти до Генуї на авто неможливо, хіба потягом. Це серйозна проблема», — пояснив він.

Нагадаємо, 14 серпня на автостраді біля Генуї на півночі Італії обвалився проліт автомобільного мосту завдовжки близько сотні метрів. У перші години після трагедії повідомлялося про щонайменше 11 людей загинули, серед них як мінімум одна дитина. Згодом заступник міністра інфраструктури і транспорту країни Едоардо Ріксі повідомив про 22 жертви. На цю годину відомо про щонайменше 30 жертв. Багато людей наразі вважаються зниклими безвісти. 

Також у мережі з'явилося відео з моментом обвалу частини автомобільного мосту, яким проходила платна автомагістраль A10, біля міста Генуя на півночі Італії. 

Дивіться також матеріал: Віадук Моранді. Що відомо про міст, який обрушився в Італії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: