До керівника «Укрспирту» Дрожжина є безліч запитань – депутат

До керівника «Укрспирту» Дрожжина є безліч запитань – депутат
Укрспирт

Нардеп також має претензії до якості роботи управління безпеки «Укрспирту»

Операція із затримання великої партії необлікованого етилового спирту біля Луцького спиртзаводу ставить під сумнів діяльність в.о. директора державного підприємства «Укрспирт» Олега Дрожжина. Про це у своїй колонці у виданні «Цензор.нет» написав народний депутат Сергій Євтушок.

«Якщо спирт етиловий проводився на державному підприємстві в обхід акцизного податку та «за згодою» контрольного поста управління з контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Волинській області, який розташований просто на виїзді з території Луцького ЛГЗ, то виникає безліч запитань до керівника «Укрспирта» Дрожжина О.М. та голови відповідного підрозділу Міндоходів у Волинській області Ялинової Н.Ф.», – пише депутат.

Він також задається питанням про якість роботи управління безпеки «Укрспирту».

«У структурі «Укрспирту» є управління безпеки, яке очолює пан Полковників Р. В., особа люстрована. Можливо, функції цих службовців – «наводити безпеку» серед трудових колективів? Ставлю під сумнів узагалі доцільність функціонування цього управління ще й за гроші, які заробляють своєю працею ті самі трудові колективи», – наголошує Євтушок.

В Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення закону України «Про очищення влади» Полковніков Григорій Васильович перебуває під номером 605. В ньому сказано, що час, протягом якого на особу поширюється заборона, передбачений законом – 10 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: