До Конгресу США внесли законопроект про співпрацю з Україною у сфері кібербезпеки

До Конгресу США внесли законопроект про співпрацю з Україною у сфері кібербезпеки
Конгрес США

Конгресмен Бойл запевняє, у захисті України від кібератак зацікавлені представники обох партій у США

До порядку денного Конгресу Сполучених Штатів включили законопроект, який передбачає зміцнення співпраці між Україною та США у сфері кібербезпеки.

Про це заявив автор ініціативи конгресмен Брендан Бойл, повідомляє «Голос Америки». 

Як зазначив Бойл, у захисті України від кібератак зацікавлені представники обох партій. Пригадав конгресмен і про те, звідки йде загроза. 

«Добре, що керівництво Республіканської партії в Палаті представників погодилось внести до порядку денного голосування мого законопроекту, що має підтримку в обох партіях і допоможе Україні захистити свою кібербезпеку від російської агресії», - відзначив конгресмен.

«Цей законопроект зміцнить співпрацю у кіберсфері з нашим близьким союзником Україною, яка була ціллю кібернападів Росії», - наголосив Бойл.

Він також висловив сподівання, що голосування в Палаті представників може відбутись вже сьогодні. До завершальної стадії законопроект має бути затверджений Палатою представників, Сенатом.  Згодом його має підписати президент США Дональд Трамп.

Нагадаємо, 2 лютого в Україні відкрили Центр реагування на кіберінциденти, що координуватиме роботу підрозділів кіберзахисту з різних правоохоронних структур.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: