До «прямої лінії» з Путіним надійшло понад 1,6 млн запитань: вторгнення в Україну росіян не цікавить

До «прямої лінії» з Путіним надійшло понад 1,6 млн запитань: вторгнення в Україну росіян не цікавить

«Пряма лінія» з президентом відбудеться 15 червня опівдні

Близько 1,6 млн запитань надійшло до «прямої лінії» з президентом РФ Володимиром Путіним, яка відбудеться сьогодні в Москві опіівдні. Вторгнення в Україну росіян не цікавить.  Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков сказав журналістам, що питання зовнішньої політики хвилюють жителів Росії набагато менше.

«Меншою мірою. Я б сказав, навіть не на десятому місці», - зазначив Пєсков, коментуючи питання про те, наскільки росіян хвилює зовнішня політика - події, що відбуваються в Сирії й в Україні.

Він повідомив, що вже надійшло близько 1,6 млн запитань, при цьому більшу частину громадян хвилюють питання, пов'язані із соціальною тематикою, ЖКГ та охороною здоров'я.

«Зараз десь 1,6 мільйона масив. Питання ми перебрали руками, все подивилися. Менше фізично, але досить багато дивився і дивиться сам президент. Соціальні питання, як і раніше, залишаються на провідних позиціях порядку денного. Це найрізноманітніші соціальні питання, пов'язані й із зарплатами, і з пенсіями, і з соціальною допомогою. Проблематика ЖКГ, природно. Потім питання, пов'язані з охороною здоров'я. Їх досить багато по країні», - сказав Пєсков.

За його словами, традиційно багато надходить життєвих історій, в яких люди просять у Путіна допомоги.

«Можна сміливо сказати, що, на жаль, як і раніше, більшість запитань - це ті питання, які може і має вирішувати місцева регіональна влада. Як і раніше, люди часто говорять про те, що до президента їм достукатися іноді буває легше, ніж до керівництва своїх власних регіонів. Такі звернення дивитися і читати дуже боляче», - зазначив Пєсков.

«Пряма лінія» з президентом відбудеться 15 червня. Традиційні телевізійні «прямі лінії» з'явилися під час першого президентського терміну Путіна.

Перша відбулася 24 грудня 2001 року, 14-та - 14 квітня 2016 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: