Доба на Донбасі: 30 ворожих обстрілів, сили АТО понесли втрати

Доба на Донбасі: 30 ворожих обстрілів, сили АТО понесли втрати
Українські бійці

Внаслідок обстрілів бойовиків загинув один український захисник, ще одного було поранено

У районі проведення АТО російсько-окупаційні війська в середу продовжили порушувати перемир’я, щоправда, у вечірній час, інтенсивність обстрілів дещо знизилася.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що на луганському напрямку із настанням сутінок бойовики з гранатометів обстріляли оборонців Станиці Луганської та Луганського.

На донецькому напрямку у другій половині доби градус напруги перемістився до околиць Авдіївки.

«Тут, по наших позиціях, противник неодноразово вів вогонь із 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів. Також деякі ділянки біля цього прифронтового міста обстрілював ворожий снайпер. Окрім того, окупанти з піхотного озброєння вели вогонь по оборонцях Кам’янки, Пісків і шахти Бутівка», - інформують у штабі.

На Приазов’ї російські найманці не давали спокою українським захисникам Гранітного, яких обстрілювали зі стрілецької зброї.

Загалом, за минулу добу зафіксовано 30 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО придушували вогневу активність агресора.

«На жаль, внаслідок ворожих обстрілів загинув один український захисник, ще одного було поранено», - резюмували у штабі АТО.

Нагадаємо, у середу бойовики застосували міномети також біля Водяного і Мар’їнки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: