Доба в АТО: бойовики обстріляли Луганське зі 152-мм артилерії

Доба в АТО: бойовики обстріляли Луганське зі 152-мм артилерії

За минулу добу, ворог 9 разів здійснював обстріли позицій Збройних Сил України

Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною та нестабільною. Російсько-окупаційні війська й далі не виконують зобов’язання у межах домовленостей щодо дотримання перемир’я.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Загалом, за минулу добу, ворог 9 разів здійснював обстріли позицій Збройних Сил України.

На луганському напрямку противник відкривав вогонь по позиціях сил АТО 7 разів. Ще за світлої пори доби на Світлодарській дузі ворог вів вогонь зі 152-мм артилерії по оборонцях Луганського. У вечірню пору на цій ділянці лінії зіткнення противник обстріляв наших воїнів із гранатометів. По оборонних укріпленнях неподалік Новолуганського та Лозового російські найманці били з 82-мм мінометів.

Захисників Кримського обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти поблизу Новолуганського – з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів.

На донецькому напрямку проросійські озброєні банди порушували перемир’я двічі. Ще удень поблизу Павлополя ворог випустив 2 міни калібру 120-мм та обстрілював наших воїнів з гранатометів. Згодом, незаконні збройні формування з піхотного озброєння здійснили обстріл оборонців Авдіївки.

Зважаючи на те, що на деяких ділянках лінії зіткнення вогонь був досить щільним, українські військові 3 рази давали агресору адекватну відповідь.

У результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав.

Як повідомлялося, у зоні АТО 20 листопада загинув один боєць ЗСУЗагалом минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 17 обстрілів наших позицій по всій лінії зіткнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: