Доба в АТО: через обстріли бойовиків поранено двоє українських бійців

Доба в АТО: через обстріли бойовиків поранено двоє українських бійців

Під вогонь бойовиків потрапили оборонці Мар'їнки і Новотроїцького

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це сьогодні на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«За минулу добу в результаті бойових дій загиблих в лавах Збройних сил України немає, але під час обстрілу наших опорних пунктів біля Мар’іїнки та Новотроїцького двоє захисників України отримали поранення», - сказав він.

Як повідомлялося, у понеділок, 13 листопада, ввечері бойовики близько півтори години обстрілювали з мінометів житлові квартали Мар’їнки Донецької області.

За даними штабу АТО, за минулу добу бойовики 33 рази порушили перемир’я.

На донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї декілька разів були обстріляні позиції ЗСУ у передмісті Авдіївки. Під вогонь противника з 82-мм міномету і стрілецької зброї потрапили оборонці Мар’їнки, а поблизу Маріуполя російсько-терористичні війська випустили п’ять мін калібру 120-мм по захисникам Павлополя. У цьому ж районі під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти сил АТО неподалік Широкіного.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: