Добкін обіцяє не тікати з України

Добкін обіцяє не тікати з України
Нардеп Михайло Добкін

Добкін очікує об'єктивного рішення комітету, оскільки «там багато юристів і вони зможуть розібратися в безпідставності юридичних претензій з боку Генеральної прокуратури»

Народний депутат, член фракції Опозиційного блоку Михайло Добкін планує з'явитися на завтрашнє засідання регламентного комітету і не збирається їхати з України. Про це Добкін заявив в інтерв'ю журналістам у парламенті.

«У мене сьогодні є можливість сісти в літак і виїхати, але я ж тут, я спілкуюся з вами, я готуюся завтра до комітету і я не поїду, навіть якщо вони посилять в два рази свої претензії до мене», - сказав Добкін.

Він зазначив також, що очікує об'єктивного рішення комітету, оскільки «там багато юристів і вони зможуть розібратися в безпідставності юридичних претензій з боку Генеральної прокуратури».

При цьому депутат підкреслив, що «яке б не було рішення комітету, в четвер з трибуни я буду просити народних депутатів зняти з мене депутатську недоторканність і швидше дати мені можливість в суді довести свою невинуватість».

Як віідом, завтра, о 15:00 комітет Верховної Ради з питань регламенту розгляне подання Генеральної прокуратури на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Михайла Добкіна.

29 червня Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Михайла Добкіна.

Нагадаємо, спікер Ради Андрій Парубій повідомив, що парламент сьогодні розгляне всі подання на зняття недоторканності з народних депутатів.

Як повідомлялося, Добкін впевнений, що Рада зніме з нього недоторканність.

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: