Друга сторона смертельного ДТП у Харкові оприлюднила свою версію подій

Друга сторона смертельного ДТП у Харкові оприлюднила свою версію подій

Водій автомобіля Volkswagen Touareg вже надав слідству свої первинні покази

Другий учасник резонансного ДТП на вулиці Сумській в Харкові - водій автомобіля Volkswagen Touareg 49-річний Геннадій Дронов зараз проходить курс лікування в лікарні. Про це повідомляє «Сегодня».

Все спілкування він здійснює через адвоката Сергія Перепелицю, який представляє його інтереси в цьому питанні. Як зазначив юрист, його підзахисний вже надав слідству свої первинні покази і готовий надалі співпрацювати, але спочатку йому потрібно прийти в себе після аварії.

«Мій підзахисний зараз перебуває на стаціонарному лікуванні в лікарні. Постійні головні болі, таблетки, крапельниці. Ми ні від кого не ховаємося, гостро не висловлюємося ні на чию адресу, чекаємо результатів слідства», - говорить адвокат.

Захисник відмовився коментувати звинувачення адвоката Зайцевої Юлії Козир на адресу свого підзахисного.

«Ми повинні дочекатися результатів слідчих експертиз. Але в будь-якому випадку у нас є своя позиція, і ми готові її відстоювати. Перед маневром Дронов переконався, що попереду автомобілів немає, і він фізично не встиг зреагувати на авто, що вилетіло на такій швидкості на перехрестя», - продовжує Перепелиця.

Що стосується старту на жовтий сигнал світлофора, то у адвоката також є своє бачення ситуації.

«При під'їзді на перехрестя для водія Touareg перестав горіти зелене світло. Так як перехрестя важке, він вирішив зупинитися трохи далі уявної стоп-лінії. Коли побачив, що буде загорятися зелений сигнал світлофора, він трохи відпустив педаль. Зрозуміло, коробка передач автоматизована - транспортний засіб став легко котитися вперед. Але на перехресті він виявився чітко на зелений сигнал», - заявляє Перепелиця.

Далі - хто правий, хто винен - визначить слідство, вважає адвокат.

Захисник також розвіяв міфи навколо особистості Дронова. Каже, він не має ніякого відношення до правоохоронних органів.

Як повідомлялося, начальник управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех не виключає, що статус водія, що проходить як свідок у справі про резонансне ДТП у Харкові, може бути змінено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: