ДТП у Харкові: легковик врізався у дерево і загорівся, є загиблі

ДТП у Харкові: легковик врізався у дерево і загорівся, є загиблі

У Харкові внаслідок ДТП загинули дві людини

У ДТП у Харкові загинули дві людини. Як повідомляє поліція Харківщини, подія сталася 30 вересня близько 07:40 на автодорозі між містом Зміїв та селом Водяне.

Попередньо встановлено, що 68-річний водій автомобіля Daewoo Lanos почав виконувати маневр повороту ліворуч на ґрунтову дорогу з увімкнутим вказівником повороту. В цей момент автівка Škoda під керуванням 48-річного водія, який рухався у попутному напрямку позаду, почав обгін Daewoo, що призвело до зіткнення даних транспортних засобів. В подальшому автівка Škoda врізалася в дерево та загорілася.

Внаслідок ДТП 48-річний водій Škoda та його 17-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці. Ще трьох пасажирів іномарки - 32-річну жінку, 22-річного чоловіка та невідому жінку віком близько 40 років, доставлено до Зміївської лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: