ДТП у Харкові: Олена Зайцева вже не плаче в СІЗО (ФОТО)

ДТП у Харкові: Олена Зайцева вже не плаче в СІЗО (ФОТО)
Олена Зайцева у залі суду
фото: Уніан

Зайцеву в СІЗО відвідує мати

Разом з Оленою Зайцевою, яка 18 жовтня збила на вулиці Сумській 11 осіб, сидять ще дев'ять жінок. Про це повідомив журналістам заступник начальника установи виконання покарань №27 Дмитро Холод під час екскурсії в СІЗО, пише «Міський дозор».

«Вона десята в камері. Всі жінки, які перебувають з нею, залучаються за важкими статтями. У камері є і молоді і дорослі жінки»,- розповів Холод.

За його словами, Зайцева - наймолодша в камері, сама «вікова» - 50-річна жінка. Сусідки по камері Зайцевої проходять у кримінальних справах, пов'язаних із завданням тяжких тілесних ушкоджень, торгівлею наркотиками, грабежами.

«Конфліктів у камері немає. «Кожен сидить за свої діяння. Раніше вони ніде не перетиналися, тому і конфліктів немає», - сказав Холод.

«Психологічне її стан в перший день було напруженим. Коли її ввечері привезли із залу суду, з нею працював психолог. Він працював з нею вже кілька разів. День, два і адаптація пройшла успішно. Вона вже не плаче», - розповів Холод.

«Сьогодні на перше салат з капусти, борщ український, а також каша перлова і котлета рибна», - продовжує завідувач їдальні Ігор Потапов, уточнюючи, що з тюремної їжі Зайцева їсть тільки хліб.

«Хліб вона їсть наш, який випікають в нашій пекарні. А ось їду немає, передачки їй передають постійно», - говорить він. За словами Холода, Зайцеву в СІЗО відвідує мати.

«Батько не скажу, але мати була у неї на побаченні, адвокат неодноразово, за батька не можу сказати», - розповів заступник начальника СІЗО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: