ДТП з начальником МРЕВ: стан потерпілого покращився

ДТП з начальником МРЕВ: стан потерпілого покращився

Потерпілий потребує проведення ще кількох операцій

Стан водія Mitsubishi, постраждалого в результаті ДТП з начальником київського МРЕВ, стабілізувався. Про це заявив завідувач відділення політравми київської лікарні №17 Дмитро Мясніков.

За словами лікаря, потерпілий потребує проведення ще кількох операцій. «Пацієнту було надано хірургічну допомогу, виконано оперативне втручання. Після цього пацієнт проходив лікування у відділенні реанімації та інтенсивної терапії. Щодо стабілізації стану пацієнта перевели у відділення, але йому ще необхідно виконати кілька оперативних втручань», - заявив він.

Дружина постраждалого чоловіка заявила, що на його реабілітацію після аварії піде рік. «Ми мали можливість поговорити з дружиною Михайла Галиною, вона каже, що її чоловікові 63 роки і процес лікування буде дуже важким, мінімум рік, і зазначає, що їм дуже заважає той факт, що напередодні в лікарню до них прийшов батько Володимира Найди, який пропонував фінансову допомогу», - розповіла вона.

Нагадаємо, 13 листопада в Києві на вулиці Стеценка позашляховик Mazda, за кермом якого перебував керівник сервісного центру МВС Володимир Найда, виїхав на зустрічну смугу та вдарив автомобіль Mitsubishi, який від удару відкинуло на третю машину. Пасажир Mitsubishi загинув на місці, водій цього авто з травмами, переломами ніг доставлений в реанімацію. Його з машини діставали рятувальники. 14 листопада Найді вручили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

15 листопада Найда був поміщений під варту без можливості виходу під заставу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: