Екс-беркутівець приведе в поліцію Дніпра шістдесят нових бійців

Екс-беркутівець приведе в поліцію Дніпра шістдесят нових бійців

За словами Ткаченка, набирати співробітників будуть з учасників АТО, ветеранів МВС і спортсменів

З приходом на посаду керівника КП «Муніципальна поліція» екс-начальника дніпропетровського «Беркута» Андрія Ткаченка починається набір нових співробітників.

Про це Андрій Ткаченко повідомив на прес-конференції, передає Depo.Дніпро.

Штат КП «Муніципальна поліція» буде збільшено з 86 до 150 осіб.

За словами Ткаченка, набирати співробітників будуть з учасників АТО, ветеранів МВС і спортсменів.

Раніше в коментарі «Радіо Свобода» учасник АТО Олег Чистопольцев (колишній працівник Муніципальної поліції Дніпра, звільнений після того, як почав критикувати діяльність мера і міськради) повідомив, що новопризначений керівник «заводить» разом із собою на роботу в Муніципальну поліцію ще півтора-два десятки колишніх беркутівців.

«Це ті люди, які виконуватимуть накази Філатова, якими б вони не були. Як то кажуть, ручна структура», – сказав Чистопольцев.

Крім того, ЗМІ повідомив, що за тендерами, які пройшли в другому півріччі 2016 року, з міського бюджету Дніпра на муніципальну поліцію було витрачено кілька мільйонів гривень (5,5 млн грн на екіпірування і матеріальне забезпечення. Суму було вказано без урахування заробітної плати співробітників, яка орієнтовно становила 5-6 млн грн у 2016 році, виходячи з кількості співробітників КП – понад 70 осіб). Очевидно, що після збільшення штату, витрати на утримання Муніципальної поліції Дніпра в поточному році і в подальшому значно зростуть.

Нагадаємо, що 27 травня мер Дніпра Борис Філатов оголосив про намір призначити керівником КП «Муніципальна поліція» Дніпровської міськради екс-керівника «Беркута» Андрія Ткаченка. Після цього в соцмережах почалася хвиля бурхливих обговорень, під час яких Філатов блокував і ображав учасників дискусії.

Низка працівників комунальних підприємств Дніпра заявила про звільнення через незгоду з кадровими рішеннями мера.

1 червня перед будівлею міськради відбувся мітинг проти призначення екс-керівника «Беркута» Андрія Ткаченка керівником КП «Муніципальна поліція».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: