Екс-консультант Януковича Манафорт став піар-катастрофою для Трампа ,– ЗМІ

Екс-консультант Януковича Манафорт став піар-катастрофою для Трампа ,– ЗМІ

Трамп понизив голову свого штабу Манафорта

Призначення екс-консультанта Віктора Януковича Пола Манафорта очільникм передвиборного штабу стала піар-катастрофою кандидата у президенти США Дональда Трампа.

Таку думку в ефірі Громадського висловив Брайан Боннер, головний редактор Kyiv Post.

«Я думаю, що Пол Манафорт став піар-катастрофою для Дональда Трампа. Це багато про що говорить, і що стосується того, що кандидат у президенти фактично закликав до вбивства Гілларі Клінтон. Проблема у тому, що він досі бере участь у кампанії. Є ще багато запитань у розслідуванні щодо грошей, які він отримав, коли працював на Януковича, чим він займався у той час, які у нього зв'язки з Росією. Associated Press сьогодні опублікувала статтю, про те, як він сприяв таємній передачі грошей за дорученням як українського, так і російського уряду лобістським фірмам у Вашингтоні. Гроші були передані без належного декларування. Тому Манафорт для цієї кампанії – це катастрофа. Я схильний вважати, що доки він займатиме офіційну посаду в кампанії Трампа, ця катастрофа нікуди не дінеться», – вважає Боннер.

Раніше The New York Times написала, що нинішній керівник передвиборчого штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа і екс-консультант Віктора Януковича Пол Манафорт міг отримати 12,7 мільйона доларів від Партії регіонів.

Після цього Трамп понизив голову свого штабу Манафорта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: