Екс-міністр освіти Росії став спецпредставником Путіна з торговельно-економічних відносин з Україною

Екс-міністр освіти Росії став спецпредставником Путіна з торговельно-економічних відносин з Україною
Фото «Коммерсантъ»

Що стосується дипломатичного представника, посла (на Україні) - поговоримо окремо, - Путін

Російський екс-міністр освіти Дмитро Ліванов, чию відставку з поста глави Міністерства освіти та науки РФ сьогодні прийняв президент Володимир Путін, стане спецпредставником глави держави з торговельно-економічних зв'язків з Україною. Про це стало відомо під час робочої зустрічі Путіна і Медведєва, яка пройшла в окупованому Криму в аеропорту «Бельбек», повідомляє ТАСС.

Путін зазначив, що Ліванов – «людина суто цивільна, з великим досвідом державної роботи». «Я думаю, що його особисті ділові якості допоможуть в будівництві, відродження економічних зв'язків з нашою сусідньою державою, що для нас є важливим», - упевнений глава держави.

«Що стосується дипломатичного представника, посла (на Україні) - поговоримо окремо, - додав Путін. - Але розвиток торговельно-економічних зв'язків має бути в полі постійної нашої уваги».

У свою чергу, Медведєв, говорячи і Ліванова, підкреслив, що «його досвід, звичайно, буде затребуваний, тому що він зробив багато нового і корисного в системі Міністерства освіти». Серед заслуг Ліванова він назвав розвиток середньої освіти, реформу Академії наук і ряд інших.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: