Екс-заступник Генпрокурора не ввійде до нового політичного проекту Саакашвілі

Екс-заступник Генпрокурора не ввійде до нового політичного проекту Саакашвілі

Касько зазначив, що не збирається приєднуватись до будь-яких політичних рухів, поки займається громадською діяльністю

Колишній заступник Генерального прокурора України Віталій Касько зосередиться на громадській діяльності та не планує наразі брати участь у політичних партіях.

Про це Віталій Касько повідомив в ефірі «Перші про головне. Коментарі»  на телеканалі ZIK.

Зокрема він наголосив: «Наразі я є членом правління громадської організації Transparency International. Тому не можу входити до складу партії. Я зосередився на громадській діяльності. Я допоміг ініціативній групі проекту «Хвиля» в розробці програми, в антикорупційній сфері, в розвитку правоохоронної сфери, щодо реформи судів і буду допомагати надалі експертно будь-яким політичним силам, які хочуть змінити країну».

Касько зазначив, що не збирається приєднуватись до будь-яких політичних рухів, поки займається громадською діяльністю: «Я є членом правління громадської організації Transparency International, яка займається боротьбою з корупцією. Крім того я займаюсь адвокатською практикою, це професійна діяльність, не громадська».

Екс-заступник генпрокурора також зазначив, що в суспільстві є необхідність політичних сил, які будуть виступати опозицією до чинної влади: «Те, куди рухається держава зараз, вочевидь, потребує реакції з боку громадянського суспільства, з боку нових політичних сил. Чи будуть це політичні сили, чи вуличні акції, залежить від їх формату. Однак важливо дати зрозуміти владі і народу, що є політична ініціатива».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: