Facebook перетворить аватарки користувачів на живі картини, як у фільмах про Гаррі Поттера

Facebook перетворить аватарки користувачів на живі картини, як у фільмах про Гаррі Поттера

Розробкою системи займаються дослідники з Тель-Авівського університету

Facebook готує для користувачів систему, яка дозволить зробити з аватарки живе фото, як картини в фільмах про Гаррі Поттера. Зображення зможе підморгувати і посміхатися, коли хтось поставить власникові профілю лайк, або хмуритися і навіть пускати сльозу, отримавши негативний коментар, пише Daily Mail.

Розробкою займаються дослідники з Тель-Авівського університету. Для того, щоб отримати свій «живий портрет», користувачеві треба буде надіслати свою фотографію. Знімок накладуть на базовий відеофайл - і готово, ви отримуєте анімовану аватарку. Правда, на зображенні може виявитися інший персонаж - з іншим кольором шкіри, очей і волосся і навіть протилежної статі, але зате він буде покірно передавати ваші емоції на дії друзів.

Поки розробники вдосконалюють систему, але вже зараз половина опитаних визнала емоції живих аватарок реальними. «Я думаю, що в кінцевому підсумку анімовані фотографії будуть абсолютно не відрізнятися від реальних відеороликів», - говорить провідний дослідник Хадар Авербух-Елора.

Після цього в Facebook хочуть піти далі і досягти того, що аватарки реагували на повідомлення. Суть тексту при цьому буде аналізувати штучний інтелект.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: