ФБР повідомило про нові підозрілі посилки

ФБР повідомило про нові підозрілі посилки

Обидві посилки, як заявили у ФБР, були адресовані члену Палати представників Конгресу Максін Уотерс

Федеральне бюро розслідувань США підтвердило існування ще двох відправлених поштою підозрілих посилок на додаток до п’яти, про які повідомлялося раніше.

Як поінформувало ФБР на своїй сторінці в Twitter, обидві посилки були адресовані члену Палати представників Конгресу Максін Уотерс (демократ від штату Каліфорнія).

«На додаток до тих п’яти посилок, про які ми раніше говорили в нашій заяві, ми тепер підтверджуємо існування двох додаткових посилок. Обидві вони були адресовані члену Палати представників Конгресу Максін Уотерс і схожі одна на одну», - заявили у ФБР.

Раніше повідомлялося, що в центрі по сортуванню пошти в Лос-Анджелесі була виявлена підозріла посилка на ім’я Уотерс. Політик заявила, що невідома посилка була відправлена також в її офіс у Вашингтоні. Цей пакет, як повідомляв телеканал CNN з посиланням на джерела, був виявлений в сортувальному відділенні в штаті Меріленд, де перевіряють пошту, призначену для членів Конгресу США. У зв’язку з цим були викликані фахівці-вибухотехніки.

Як інформувало раніше Федеральне бюро розслідувань, в цілому за останні дні були знайдені саморобні вибухові пристрої, спрямовані п’яти адресатам. Ними стали фінансист Джордж Сорос, колишній держсекретар США Хілларі Клінтон, екс-президент Барак Обама, колишній директор ЦРУ Джон Бреннан, колишній міністр юстиції, генеральний прокурор Ерік Холдер. За даними ФБР, всі ці небезпечні посилки були доставлені «між 22 і 24 жовтня».

Федеральне бюро розслідувань США звернулося до американців за допомогою в пошуку винного в розсилці поштою саморобних вибухових пристроїв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: