Фільм про Сенцова отримав нагороду на кінофестивалі в Будапешті

Фільм про Сенцова отримав нагороду на кінофестивалі в Будапешті
Постер фільму «Процес» 

Фільм «Процес: Російська держава проти Олега Сенцова» отримав приз глядацьких симпатій

Російський режисер Аскольд Куров 19 листопада отримав приз глядацьких симпатій на фестивалі документального кіно про права людини Verzio International в Будапешті за стрічку «Процес: Російська держава проти Олега Сенцова».

Як повідомляє «Крим.Реалії», нагороду прийняла продюсер фільму Марія Гаврилова.

Фестиваль документальних фільмів про права людини Verzio International - єдиний у своєму роді в Угорщині, він проходить щорічно з 2004 року. Він спрямований на сприяння відкритому суспільству, демократичним цінностям, верховенству закону, свободі вираження думок, політичному і культурному плюралізму.

Як відомо, документальний фільм «Процес» вийшов в український прокат 6 квітня 2017 року.

Цього тижня стало відомо, що після етапу до колонії «Білий ведмідь» Сенцова посадили до ШІЗО.

Як відомо, Сенцова етапували з колонії в Якутську в СІЗО -1 Іркутська 9 вересня. Пізніше повідомлялося, що його перевезли з Іркутська до Челябінська, проте в Челябінському слідчому ізоляторі спростували цю інформацію. 20 жовтня адвокат Дмитро Дінзе поінформував, що Сенцова доставили в місто Лабитнангі, що в Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Наприкінці жовтня у вежі Трампа у Нью-Йорку вивісили банер із вимогою звільнити з російської колонії незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: