Фонд держмайна оприлюднив перелік підприємств ОРДЛО, які він вже не контролює

Фонд держмайна оприлюднив перелік підприємств ОРДЛО, які він вже не контролює
Фото «Голос столиці»

У списку зазначено 31 підприємство у Луганській та 17- у Донецькій області

Фонд державного майна України оприлюднив перелік господарських підприємств, що розташовані у Донецькій та Луганській областях і на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження

Про це зазначено у відповіді ФДМУ від 4 травня, яке є у розпорядженні «Главкому».

До списку ввійшло 31 підприємство Луганщини і 17 – з Донецької області.

Серед них  ПАТ «Завод «Красний Луч» (держчастка становить 100%), ПАТ «Укрвуглепромтранс» (100%),  ВАТ «Стахановський завод металовиробів» (99,9%), ВАТ «Макіївський металургійний комбінат» (60,8%), .ВАТ «Антрацитшахтобуд» (51%), ПАТ «Донецькобленерго» (25%), ПАТ «Шахта імені О.Ф. Засядька» (16,53%).

(для перегляду документа натисніть на зображення)

Як відомо, за повідомленням українських ЗМІ, наприкінці березня цього року Служба безпеки України не змогла надати перелік українських підприємств, що перебуваються на окупованих територіях, зіславшись на таємницю слідства.

За даними російського видання «Комерсант», з квітня управління українськими заводами, які опинилися на території терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР», було покладено на зареєстроване в Південній Осетії ЗАТ «Внєшторгсервіс». Останнє пов’язають з бізнесменом-втікачем Сергієм Курченко.

Як повідомляв Главком, 15 березня цього року Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення. Рішення ухвалено після пропозиції президента Петра Порошенка про тимчасово блокаду непідконтрольної території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: