Франція посилить заходи безпеки перед матчами збірних Росії та Англії

Франція посилить заходи безпеки перед матчами збірних Росії та Англії

У середу збірна Росії проведе матч в Ліллі проти збірної Словаччини, а в четвер збірна Англії зіграє в Лансі проти Уельсу.

Французька поліція має намір прийняти посилені заходи безпеки в містах проведення наступних матчів збірних Росії й Англії на Чемпіонаті Європи з футболу, повідомляє «Інтерфакс-Україна»з посиланням на сайт «Вен мінют».

У префектурі поліції регіону Нор-Па-де-Кале пообіцяли, що приймуть «надзвичайно суворі заходи», прагнучи не допустити заворушень.

У середу збірна Росії проведе матч в Ліллі проти збірної Словаччини, а в четвер збірна Англії зіграє в Лансі проти Уельсу. Правоохоронці мають намір уважно стежити за ситуацією в цих містах після заворушень, влаштованих нещодавно в Марселі до і після матчу збірних Росії і Англії. Як повідомлялося, в бійках в районі Старого Порту Марселя брали участь не тільки фанати з цих країн, але і місцеві футбольні хулігани.

Французькі ЗМІ зазначають, що Ланс і Лілль розташовані недалеко один від одного, і тому є побоювання, що футбольні хулігани можуть перебиратися з одного міста в інший, щоб продовжити розпочате в Марселі «з'ясування відносин». Крім того, багато вболівальників збірної Англії напередодні матчу в Лансі забронювали номери в готелях сусіднього Лілля.

Раніше повідомлялося, що УЄФА відкрив дисциплінарну справу щодо РФС через поведінку уболівальників на матчі Росія - Англія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: