Французька поліція оприлюднила фото страсбурзького стрілка

Французька поліція оприлюднила фото страсбурзького стрілка
В орієнтуванні на злочинця йдеться про те, що «він становить небезпеку». Правоохоронці просять не вступати з ним у контакт

Правоохоронці оприлюднили фото Шеріфа Шекатта, якого підозрюють у нападі на різдвяний ярмарок в Страсбурзі

Французька поліція в середу, 12 грудня, розповсюдила фото 29-річного Шеріфа Шекатта, якого підозрюють у стрілянині на різдвяному ярмарку Страсбурзі. В орієнтуванні на нього йдеться про те, що «злочинець становить небезпеку». Правоохоронці просять не вступати з ним у контакт.

Наразі Шеріф Шекатт переховується після нападу на ярмарок у Страсбурзі. Людей, які можуть мати інформацію про його місцеперебування, просять негайно повідомити поліцію. Після нападу на ярмарок слідчі вже затримали чотирьох людей з оточення злочинця.

«Під час стрілянини на ярмарку загинули двоє людей. Третя особа перебуває у стані клінічної смерті. Ще дванадцять осіб отримали поранення, шестеро з них - серйозні»,- повідомив прокурор Парижа Ремі Ейтз.

«Серед загиблих громадянин Таїланду», - повідомили у МЗС Франції.

«У важкому стані перебуває італійський журналіст Антоніо Мегаліцці», - повідомили у МЗС Італії.

Тим часом французька прокуратура кваліфікує напад, як терористичну атаку. Речник президента Еммануеля Макрона заявив, що «загроза тероризму все ще перебуває в центрі нашої нації».

Як повідомлялось, ввечері 11 грудня злочинець влаштував стрілянину з автомата на різдвяному ярмарку у Стразбурзі. За даними свідків, під час нападу він кричав «Аллаху акбар». Правоохоронці відкрили вогонь та поранили нападника, але зрештою йому вдалось втекти.

Поліція повідомила, що Страсбурзький терорист був засуджений 27 разів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: