Французький суд відправив до в’язниці трьох російських фанів

Французький суд відправив до в’язниці трьох російських фанів

Росіяни отримали від одного до двох років в'язниці за участь в безладах в Марселі перед матчем між збірними РФ і Англії.

Суд у Франції засудив трьох російських футбольних уболівальників до термінів від одного до двох років в'язниці за участь в безладах в Марселі перед матчем між збірними Росії і Англії.
Микола Морозов, Олексій Єрунов і Сергій Горбачов були серед 43 російських фанатів, яких затримала французька поліція у вівторок.
Як повідомляє агентство АР, Єрунова засудили на два роки в'язниці, Горбачова - на 18 місяців, а Морозова - на 12 місяців.
Представник посольства Росії в Парижі повідомив Інтерфаксу, що поки що не може підтвердити або спростувати інформацію про вирок російським фанатам.
Раніше в четвер Всеросійське об'єднання вболівальників повідомило, що його голову Олександра Шпригіна видворяють з Франції, де проходить чемпіонат Європи з футболу.
Французька влада вважає, що з російської сторони активними учасниками зіткнень були не менше 150 людей, затримати яких одразу не вдалося через їх хорошу організацію.
Джерело: ВВС Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: